HINDBÆRSNITTER
Mmmhhh den her opskrift er sååååå lækker! Hjemmelavet hindbærsnitter er bare så meget bedre end dem man køber (synes jeg! Der kan være forskellige meninger :D) Jeg håber virkelig at du vil prøve den her opskrift! Lad os da komme igang!
Dej:
1/2 vaniljestang
70 g flormelis
150 g stuetempereret smør
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 dl vand
Fyld:
Ca. 200 g hindbærmarmelade
Ca. 170-200 g flormelis
Krymmel el. frysetørret hindbær
Sådan gør du:
Dej og fyld:
Forvarm ovnen til 190 grader
- Skrab kornene ud af vaniljestangen, tag lidt af flormelisen, og skil kornene fra hinanden.
- Kom det op i en skål med det resterene flomelis samt hvedemelen, smør og bagepulver
- Rør der godt sammen, og tilsæt vand
- Ælt den godt sammen
- Stil den i køleskabet i ca 30 minutter
- Tag dejen ud og rul den ud i lidt ekstra mel til en tykkelse på ca. 2-3 mm
- Udstik bundene i en udstikker på ca 8 cm
- Bag bundene i 190 grader til de er LET gyldne
- Køl bundene helt af
- Saml bundne to og to og tag den ene halvdel og kom hindbærmarmelade på (ca 1-2 tsk)
- Tag den anden halvdel ovenpå.
Glasur og pynt:
- Bland flormelis og vand til den ønskede tykkelse
- Kom det i plastikpose og sprøjt ud på hindbærsnitten
- Pynt med krymmel el. frysetørrethindbær
Se gerne min video hvor jeg viser hvordan man laver netop denne hindbærsnitte lige her: https://www.youtube.com/watch?v=Wuumd0tGvxk&feature=youtu.be
Opskrift er fra Mette Blomsterberg :)
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar